Massachusetts

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Massachusetts

Onroerend goed te koop in Massachusetts

Het grenst aan de Atlantische Oceaan in het oosten, de staten Connecticut en Rhode Island in het zuiden, New Hampshire en Vermont in het noorden, en New York in het westen.

Alvorens te beleggen in onroerend goed te koop in Massachusetts is het goed om een ​​zorgvuldige afweging te maken van de vele waarden die de vastgoedmarkt beïnvloeden.

Massachusetts is een Amerikaanse staat in de regio New England, bekend om zijn belangrijke koloniale geschiedenis. Boston is de hoofdstad, maar de stedelijke centra van groot belang, met name voor onroerend goed te koop in Massachusetts, zijn Springfield en Worcester.

De vastgoedmarkt in Boston heeft in 2018 records vastgelegd ondanks de lage voorraadniveaus.

Eengezinswoningen en villa's te koop in Cohasset, Medford en Boston doen het erg goed.

Dit cijfer is een record voor dit type huis in het gebied. Condos en Brownstones hebben ook een toename in mediane verkoop gezien, maar deze cijfers zijn waarschijnlijk het directe gevolg van minder eigenschappen

verkocht. Deze markt is nu een paradijs voor verkopers met meerdere aanbiedingen en hogere prijzen die de trend worden.

In het eerste kwartaal van 2018 noteerden we een daling van 25,13% in huizen die momenteel op de markt zijn en beschikbaar zijn voor kopers.

De Boston Globe meldt dat de Massachusetts Realtors Association stelt dat de gemiddelde huizenprijzen voor een enkele woning met 4% zijn gestegen. Dus zelfs als de beschikbaarheid van huizen is afgenomen, is de gemiddelde prijs voor huizenverkopen weer gestegen, waardoor verkopers de beste voordelen hebben op de markt in Boston voor nog een jaar.

Springfield is de beste stad in het land voor alleenstaanden om een ​​onroerend goed te koop in Massachusetts te kopen.

Tien jaar geleden waren we op het hoogtepunt van de recessie en het verkopen van een onroerend goed te koop in Massachusetts leek misschien onmogelijk.

In deze stad voedt de groei van het werk van de stad de verkoop van huizen.

Naast dat ze meer huizen te koop aanbieden, besteden ze ook minder tijd aan de markt.

Er is een andere psychologie in Springfield die de afgelopen twee of drie jaar heeft plaatsgevonden omdat we verschillende economische kansen hebben gezien.

De stad Worcester is ontegenzeggelijk een van de 5 beste plaatsen om te wonen en onroerend goed te koop te kopen in Massachusetts in 2025.

Worcester is een van de populairste en meest competitieve markten in het land.

Om deze hypothese te ondersteunen, moeten we nadenken over de herontwikkeling van voormalige "Brownfield" -ruimten in karakteristieke winkels en restaurants, de opwindende ontwikkeling van wat eens Kelley Square in het kanaalkwartier was, verdere slimme infrastructuren, milieuvriendelijke stadsbussen, de Union Station-spoorwegdienst en de luchthaven.

De voortdurende ontwikkeling van scholen, infrastructuren, stedelijke vernieuwing en steden zal onze stad zeker meer duwen dan we ons konden voorstellen

De onroerendgoedmarkt wordt feitelijk ongelooflijk concurrerend vanwege de kleinere bestaande woningvoorraad die wordt verkocht en de blijvende wenselijkheid van Worcester.

  •  
    Verhuizen naar Boston: de complete gids en advies dat u nodig hebt

    Verhuizen naar Boston: de complete gids en advies dat u nodig hebt Massachusetts is een van de oudste staten appartementen in de VS. Het vinden van een huis in Massachusetts is de droom van velen. Met zijn hoofdstad, Boston, onderscheidt zich door zijn universiteiten, hogescholen en voor he ...

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB